De kunst van een zijdezachte,
haarvrije huid.


De nieuwste ontwikkeling in laserontharing: een pijnvrije, zeer effectieve oplossing die ongewenst haar verwijdert. Dankzij de unieke 3D-technologie en het verbeterde koelsysteem ICE Plus, kunt u nu zelf ervaren om met de nieuwste techniek snel en comfortabel behandeld te worden; met een zijdezacht en haarvrij resultaat.

Miljoenen mensen hebben de unieke voordelen van Soprano al ontdekt in tal van klinieken over de gehele wereld. Bent u al enthousiast geworden om de nieuwste techniek op het gebied van laserontharing te ervaren? Kom dan langs bij Cure Laser Clinic in Rotterdam.
Resultaat in 3-2-1


De nieuwste innovatie en daarmee een uniek voordeel van Soprano, is de extra grote 4Quattro behandelkop. Dit betekent dat grote behandelgebieden opgedeeld kunnen worden tot zelfs een formaat van een A4-tje. Dit verkort de behandeltijd aanzienlijk en maakt het gehele ontharingsproces veel comfortabeler en gemakkelijker.Resultaat in 3-2-1


De nieuwste innovatie en daarmee een uniek voordeel van Soprano, is de extra grote 4Quattro behandelkop. Dit betekent dat grote behandelgebieden opgedeeld kunnen worden tot zelfs een formaat van een A4-tje. Dit verkort de behandeltijd aanzienlijk en maakt het gehele ontharingsproces veel comfortabeler en gemakkelijker.


Nagenoeg pijnloos een gladde huid.

Ontharen met Soprano biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere ontharingsmethoden. Denk bijvoorbeeld aan de gepatenteerde SHR™ techniek, de extra grote behandelkop en het compleet vernieuwde koelsysteem. Met deze unieke combinatie zorgt Soprano voor een snel en effectief resultaat – en dit ook nog nagenoeg pijnloos!

Het mooie van 3D.

Met de exclusieve 3D-technologie combineert Soprano de drie meest effectieve lasergolflengten in één enkel handstuk. De golflengten richten zich tegelijkertijd op verschillende weefseldiepten en anatomische structuren van het haarzakje. Dit betekent dat verschillende lagen in de huid in één keer worden behandeld, wat leidt tot een veel effectievere behandeling - een huid die langer haarloos blijft.

Koud he?

Vergeet pijn of ongemak. Soprano bevat een nieuw ontworpen koelsysteem, ICE Plus, dat speciaal is ontworpen om uw huid gedurende de gehele behandeling perfect gekoeld te houden. U kunt volledig ontspannen de behandeling ondergaan en uitzien naar een glad en haarvrij resultaat.

Vragen over onze behandelingen? Bekijk onze vraag en antwoord pagina.
Boek jouw behandeling