Behandeling met de Neoderma Neo (nieuwe) DERMA (huid) zelf al zegt nieuwe huid door een 100% biologische Chinese kruiden therapie binnen 10 dagen!

De Neoderma biopeeling is zeer geschikt voor: onzuivere vette derma met mee-eters, grove poriën, acne, acne rosacea, acne littekens, littekens, pigmentvlekken, rimpels en verslapping of een slechte conditie van de derma, slecht doorbloede en rokershuid. De Neoderma biopeeling is gebaseerd op de samenwerking van verschillende kruiden. Deze kruiden worden eerst verwarmd en dan in de skin gemasseerd. Daarna wordt de skin samenwerkt met de kruiden en de skin voorziet van zuurstof dat belangrijk is voor de versnelde cel delingsprocessen die de komende uren plaats gaan vinden. De biopeeling zorgt ervoor dat de celdeling van de skin versneld wordt: 10 dagen in plaatst van normaal 28 dagen. Hierdoor wordt het cel metabolisme van de derma en de productie van collageen gestimuleerd.

Huid problemen intensief (in een kuur) aanpakken:

De Neoderma biopeeling is toepasbaar als eenmalige behandeling of in plaats van uw gewone schoonheidsbehandeling (preventieve werking) of in kuurverband (3 maal binnen 10 tot 21 dagen afhankelijk van het gewenste doel) De behandeling kan u het beste eenmaal in de 6 weken bijhouden. Neoderma biopeeling in combinatie met het gebruik thuis van de bij uw huidtype juiste reiniging, serum, crème, lysing, en masker geeft optimaal resultaat. Als uw skin weer in een  gezonde conditie is, kunnen we uw optimaal ondersteunen met onze diverse andere intensieve behandelingen.

Belangrijk:

Omdat dit geen gewone behandeling maar een intense therapie is voor uw skin, lymfe en bloedvaten is het belangrijk om:

  • De eerste 12 uur na de behandeling geen water over het gezicht te spoelen, omdat het de behandeling verzwakt.
  • Dagelijks Blue Blood Serum, verzorgende crème en een zonnefactor aanbrengen. (bij veel zon 1 maal per 3 uur)
  • Het liefste 2 liter water per dag drinken.
  • Niet onder de zonnebank of gaan zonnen tijdens of tot een week na de laatste behandeling (kuur).
  • Altijd een zonnefactor gebruiken zodra er zon of kunstlicht is minimaal zonnefactor 15!
  • Alleen geadviseerde huidproducten gebruiken i.v.m. reactiekans op werkstoffen van andere merken.
  • Eerste nacht liever uw kussensloop verschonen i.v.m. reactiekans op prikkels (parfum, vuil, haarlak, enz.)

Neoderma biopeeling ervaring

Neoderma biopleeling heeft een therapeutische en verjongende werking. Het is een veilige behandeling, want de huidlagen worden niet aangetast.

De kruiden gaan gemiddeld 6 uur na de behandeling oplossen. Je huid krijgt een rode gloed. Dit is normaal. Het betekent dat je huid intensief gaat werken, wat de bedoeling is. De huid is bezig met delen en zich vernieuwen. De rode gloed trekt ongeveer na twaalf uur weer weg, afhankelijk van de sterkte van de behandeling en de conditie van de derma. Het is heerlijk verkoelend om dan regelmatig te smeren met de Blue Blood Gel verrijkt met per fluor carbon die de derma van vocht en zuurstof voorziet. Een masker geeft een extra hoeveelheid voeding- en werkstoffen waar de skin nu veel behoefte aan heeft. Gebruik het gerust meerdere malen per week.

Tijdens de eerste 24 uur na de behandeling kan het zijn dat de kruiden in de skin voelt tintelen en prikkelen. Gedurende zeven dagen na de behandeling lossen de kruiden op en geven hun werkstoffen af aan de vijfde de levende laag van de opperhuis. Het optimale resultaat ziet u na ongeveer 7 dagen. De Neoderma biopeeling ondersteunt de skin gedurende een maand.

Thuis advies:

’S Ochtends en/of ’s Avonds:

Reinigen, De Blue Blood Gel, verzorgende crème en zonnefactor aanbrengen. Bij veel zon na drie uur weer zonnefactor herhalen.

Veel plezier met Neo Derma!

Boek jouw behandeling